Farmen-Tonje og Lene gleder seg

Nå blir det hyttebygging på Turufjell!

Etter å ha vurdert ulike hyttedestinasjoner falt Tonje og Lene ned på at Turufjell var det beste alternativet for dem.

“Turufjell var akkurat det vi så etter. Vi var ute etter et hyttefelt som er up and coming med solide og legitime investorer. Da vi hørte at Olav Thon og Ivar Tollefsen var hovedinvestorer i et hyttefelt bare 1,5 time fra Oslo ble vi veldig interessert. Området virket veldig spennende, og det er en entusiastisk gjeng der som har veldig mye bra planer fremover. Tomtene selges rimelig nå i forhold til alle de andre populære fjell destinasjonene i Norge. Dette er ikke bare er det en utrolig god investeringsmulighet, men vi får være med på å utvikle et hyttefelt i stor vekst og bli med på å skape vår egen hyttedrøm. De som jobber for Turufjell er veldig imøtekommende og serviceinnstilte og for to jenter som ikke har peiling på hyttebygging har de bistått med all sin kompetanse for å skape en trygghet for oss i samarbeid med Bygg Team Gol. Vi gleder oss til å se Turufjell med sine 2000 prosjekterte hyttetomter vokse seg til vårt drømmested!”, -Tonje.

Her kan du se hvordan det gikk da Farmen-paret besøkte Turufjell!

BLIR KJENT I OMRÅDET: Farmen-Tonje studerer kartet for å bli bedre kjent på Turufjell. Foto: Ole Edvin Tangen
 

Drømmen om å ta i bruk premiehytta nærmer seg. I løpet av sommeren starter BoligPartner-forhandler Bygg Team AS på Gol byggingen av Midthø-hytta til Farmen-paret.

På en flott hyttetomt på Turufjell skal hyttedrømmen til Farmen-vinner Tonje Frøystad Garvik og forloveden Lene Sleperud realiseres. Byggingen starter i løpet av sommeren/høsten 2019 slik at premiehytta fra BoligPartner kan stå klar alleredeneste vinter. - Vi går en veldig spennende tid i møte og gleder oss stort. Drømmen er jo at hytta står klar allerede til vinteren. Det blir en innholdsrik tid der vi ønsker å bidra aktivt under byggingen av hytta, og samtidig gjøre oss enda bedre kjent på Turufjell. Vi er klare for en høst i arbeidsklær og telt, ler Tonje.

 

Bygges lokalt - Bygg Team på Gol bygger premiehytta

Det er Bygg Team på Gol som skal bygge hytta til Farmen-paret. Bygg Team AS ble stiftet i 2001, og har vært forhandler av BoligPartner sine hytter helt siden oppstarten. Bygg Team AS har sin base på Gol, og er den ledende bolig- og hytteleverandøren i hele Hallingdal (kommunene: Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål, Hol (med Geilo). Det er Per-Egil Rese som er daglig leder i Bygg Team AS. Han er glad for at hyttekontrakten med Farmen-vinneren og forloveden Lene er klar og gleder seg stort til å være med å realisere hyttepremien til Farmen-vinneren. - Vi skal gjøre det vi kan for at dette blir en positiv, og forhåpentligvis en minnerik opplevelse i en hektisk periode av livet for Tonje og Lene. Vi gleder oss veldig, sier Per-Egil Rese. Han forteller videre at de har jobbet med sine faste underleverandører. Han er stolt over at de er med på dette og gjør det mulig å realisere hyttedrømmen på en god måte for Tonje og Lene.

- Jeg er utrolig imponert over Tonje og Lene sitt engasjement, og ikke minst tempo i deres hverdag. De har jo begge jobber som skal utføres i det daglige, men har likevel tid til å stille opp på både det ene og andre, og er like blide hele tida. Det er imponerende, sier Per-Egil før han fortsetter: - Vi vil finne på en del sprell i byggeperioden for at dette skal bli skikkelig moro både for dem og oss. Det er bare å følge med oss på sosiale medier, ler han. Så klikk deg inn allerede nå på Bygg Team sin egen facebookside og instagramside for å holde deg oppdatert hele vegen:
Facebook: https://www.facebook.com/byggteamgol/
Instagram: https://www.instagram.com/byggteam_gol/?hl=nb

 


AVTALEN SIGNERT: Tonje og Lene sammen med Per-Egil Rese etter at kontrakten for byggingen av premiehytta Midthø var signert. Foto: Boligpartner

Liker vinner-hytta

Som premie for seieren i Farmen vant som kjent Tonje en Boligpartner-hytte av typen «Midthø». Skal vi tro Farmen-paret selv er den 90 kvadratmeter store hytta akkurat hva de har drømt om.
- Hytta ser helt rå ut. Jeg liker spesielt den store takhøyden og de store vindusflatene som gir en lys og luftig følelse i det fine kjøkken- og stueområdet. Det er også et stort pluss at hytta har hele tre soverom og hems. Vi er begge veldig sosiale, og ønsker å kunne ha plass til besøk på hytta, sier Tonje og Lene som har besøkt en identisk hytte utstilt på Norsk Hyttesenter ved Hellerudsletta.

Her kan du se hvordan det gikk da Farmen-paret besøkte premiehytta

 

Gleder seg: Nyforlovet og hyttefrelst - nå gleder Farmenparet Tonje og Lene seg til en spennende byggetid av premiehytta. Foto:Boligpartner

Vil skape sin egen hyttestil

De to sporty og handy jentene gleder seg både til byggeprosessen, og naturlig nok til at hytta står ferdig.
- Det blir utrolig spennende å finne en hytte-stil som du selv har vært med på å skape. Samtidig gleder jeg meg stort til at vi kan stå opp, spise en god frokost og spenne på oss langrennsskiene utenfor hyttedøra.