Frihet og tid til å leve ut hyttedrømmen

Drømmer du om et sted der familie og venner kan samles. En plass der man kan senke skuldrene og la opplevelser bli til dyrebare minner. Uansett hyttedrøm – BoligPartner gir deg mulighetene.

Les mer

Tenkt deg å kunne nyte fritiden din mellom fjellvann og vidder, tørr lyng og steiner. Se for deg alle klarværsdagene. Med fjellsko på beina og jaktgeværet på skuldra. Eller når du kan kikke ut på snødekte fjell og vite at skisporene ligger klare og venter på deg.

Hytta – ditt andre hjem
BoligPartner er en av Norges største boligbyggere, og vår 25 års erfaring er meget verdifull når vi bygger hytter. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale fjellhytta for akkurat deg og din familie.

Hva er deres hyttebehov?
Vi har alle ulike behov. Noen ønsker en stor hytte med god plass til venner og familie, mens andre er mest opptatt av utelek og friluftsliv og foretrekker en mindre og praktisk fjellhytte. For BoligPartner er det viktig å tilby hytter for alle behov. For å gjøre hyttedrømmen lettere tilgjengelig tilbyr vi nå flere og mindre varianter av vår største hytte Storstuggu i Karakter-serien. Ta en kikk, kanskje du finner din drømmehytte her.

Hytter med hems
Å bygge ny hytte med hems gir deg mange fordeler. Ikke bare blir hytta enda mer trivelig og koselig, du får også utnyttet arealet maksimalt. Ta gjerne en kikk på vår Birken-serie hvor flere av hyttene har denne funksjonelle løsningen med hems. Praktisk og veldig smart. Det sikrer deg den ekstra plassen du trenger slik at du kan invitere med deg både familie og venner på hyttetur.

Vi er din rådgiver
Vår anbefaling er at du tar kontakt med din lokale hyttekonsulent i BoligPartner. Vi er her for deg og ønsker å være din rådgiver på veien mot hyttedrømmen. Husk også at alle våre hytter kan tilpasses, slik at du kan få en skreddersydd løsning som passer både hyttetomten og dine ønsker.

Les mer på: boligpartner.no/hytter

Realiser hyttedrømmen med oss!

Familiehytta kan med våre arealeffektive og fleksible hyttemodeller, hjelpe dere med å oppfylle hytteønsket innen rimelig tid og meget overkommelig budsjett. Hyttedrømmen er innen rekkevidde!

Les mer

Siden oppstarten i 2006 har mer enn 3500 hytter forlatt Familiehyttas produksjonsanlegg på Minnesund. Familiehytta AS er i dag en av de aller største hytteleverandørene som opererer i det norske hyttemarkedet. Bakgrunnen for denne suksessen skyldes bedriftens forretningsmodell om nærhet til kunden og markedet, men også målet om å levere høy kvalitet til en pris de aller fleste finner meget gunstig.

Uansett størrelse og stilart har vi alltid hatt et brennende engasjement for familien. Våre nøkkelferdige leveranser er ikke bare en teknisk overlevering, men også begynnelsen på en ny start. Det gode hytteliv handler om å lade batteriene, komme i nærkontakt med naturen og oppleve små, store øyeblikk som familien alltid vil lengte tilbake til.

Ta kontakt med oss for å finne din drømmehytte.

Les mer på: familiehytta.no

Skapt for utsiktstomtene

Hytter med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom – alle med åpen himling. Nordlyshytter er skapt for utsiktstomtene.

Les mer

Nordlyshyttene er myntet nettopp på dem som vil være ute selv om de er inne. Alle hyttemodellene leveres med åpen himling i hele eller deler av oppholdsrom og vindusflater som strekker seg fra gulv til tak. Hemsen leveres med full ståhøyde uten sjenerende dragere, og åpent ut mot utsikten og lyset. Nordlyshytter leveres i tre forskjellige serier tilpasset alle tomter og utsiktsvarianter. Alle materialer kommer fra norske, anerkjente produsenter.

Les mer på: nordlyshytter.no

Autentiske, moderne hytter

Telemarkhytter er autentiske, men likefullt moderne hytter preget av eldre gårds- og seterbebyggelse. Arkitekturen representerer en bygningstradisjon med dyp forståelse av situasjon, vær og skiftende vilkår.

Les mer

Hyttemodellene er utviklet gjennom årelang erfaring og karakteriseres med særdeles gode planløsninger og et arkitektonisk uttrykk som føyer seg fint inn i fjellheimen.

Panoramamodellene er et eksempel på hvordan kjente, tradisjonelle referanser kan bli modernisert og utviklet i takt med tiden. Store vindusflater og rett design møter arkitektoniske grunnprinsipper fra de gamle, tradisjonelle stølene. Hyttene har siden lanseringen mottatt svært gode tilbakemeldinger for sitt moderne, men likefullt autentiske utseende.

Les mer på: telemarkhytter.no

Vi viser deg veien

Tinde Hytter har med 40 års erfaring utviklet seg til å bli en av landets ledende hytteleverandører. Vår spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter. Vårt hovedkontor og våre to fabrikker ligger i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen.

Les mer

Vi er også å finne på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta, rett nord for Oslo.

Gudbrandsdalen er kjent for sine solide og gode håndverkstradisjoner. Disse verdiene bygger vi videre på i alle våre leveranser. Våre dyktige og fleksible medarbeidere sørger for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til brukervennlighet og komfort. Vi kan også spesialtilpasse løsninger og detaljer, tilpasset byggeskikken i det området du skal bygge hytta.

Les mer på: tindehytter.no

Med et Urbanhus får du en hytte som uttrykker hvem du er.

Leverandør av moderne, funkisinspirerte hytter med fokus på design, kvalitet og funksjonalitet. Velg en av våre kataloghytter som inspirasjon eller la oss tegne din drømmehytte fra scratch.

Les mer

Vi syns det er viktig at du som kunde får et unikt produkt, som representerer deg og gjør deg både stolt og glad – hver dag!
Vi er en kjede som har spesialisert oss på å leverer moderne og funkisinspirerte boliger, med fokus på design, kvalitet og funksjonalitet og leverer boliger over store deler av Norge, med hovedkontor i Haugesund.
Finner du ikke den rette hytten på vår nettside?
Da tegner vi om hytta for deg, slik at den tilfredsstiller dine ønsker og behov. På vårt tegnekontor i Haugesund sitter det sivilarkitekter med bred kompetanse innen arkitekturprosjektering, klar til å skreddersy ditt drømmeprosjekt. Vi tegner om katalog hytter eller tegner helt ny hytte fra scratch, vi kaller det å BYGGE PÅ DIN ID!

Med et Urbanhus får du en hytte som uttrykker hvem du er.

Les mer på: urbanhus.no

Hytte for deg.
Belsby Bygg, partner i BuenGruppen

Om BuenGruppen
BuenGruppen, har i mange år vært av de ledende innenfor leveranse av fjellhytter og fritidsboliger i Norge.

Les mer

Vi syns det er viktig at du som kunde får et unikt produkt, som representerer deg og gjør deg både stolt og glad – hver dag!
Vi er en kjede som har spesialisert oss på å leverer moderne og funkisinspirerte boliger, med fokus på design, kvalitet og funksjonalitet og leverer boliger over store deler av Norge, med hovedkontor i Haugesund.

Den opprinnelige Buen-stilen ble skapt i Telemark av Asbjørn Buen, og de kjente Buen-hyttene har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år. Gjennom selskapene Moen Design og Buen Gruppen, med hovedeier Arne Ingvar Moen, har hyttene blitt videreutviklet og modernisert. Fra 2003 har store deler av produksjonen foregått i søsterselskapet Nordic Houses i Estland. Produksjonsselskapet er ISO-sertifisert og leverer høykvalitets produkter til våre kunder i Norge gjennom BuenGruppen.

BuenGruppen ble etablert for å være en moderne og effektiv organisasjon i Norge for både tekniske tjenester, salg og distribusjon av hytter og fritidsboliger. Hovedkontoret ligger på Gvarv i Telemark.

BuenGruppen leverer både byggesett og nøkkelferdige hytter og fritidsboliger. Vi hjelper våre kunder med  byggesøknader, prosjektering, og oppføring av boligene. Våre kunder stiller stadig nye krav til «hyttedrømmen», vi har våre egne arkitekter og tegnere for å kunne tilpasse våre hytter og boliger til stadig skiftende trender og tekniske krav.

Om Buen Hyttene
Alle våre hytter blir produsert i henhold til TEK krav og er gjenstand for stadig utvikling hvor vi utnytter det beste når det gjelder materialvalg, konstruksjonsdetaljer og design, for å skape en hytte som tåler vårt tøffe klima, aktiv bruk og som utstråler tradisjoner i moderne og eksklusiv utførelse.

Konstruksjonsdelen av hyttene produseres hos Nordic Houses OÜ, vår ISO 9001-godkjente fabrikk i Estland. Det kjente og tradisjonrike Buen-designet, spesialtilpasninger, tekniske tjenester og kontroll, leveres fra egen produksjon på Gvarv.

Belsby Bygg som leverandør til Turufjell
Vår forretningsmodell er som skapt for å levere spennende, tradisjonsrike og utsmykkede hytter og hus til konseptet i fjellet.  Vi har lang erfaring i å utforme hytter og hus som tar opp i seg de norske tradisjonene og som passer inn i det Norske landskapet. Vi er også opptatt av å utvikle konseptene og vi ser nå at det legges mer vekt på renere design og panorama løsninger for å trekke fjellheimen inn i hytten. Vi har derfor utviklet en panorama serie som vi kan skreddersy etter kundens ønsker.

Miljøfaktor
Buen Gruppen bygger alt i tre. Vi er miljøfyrtårn-bedrift, og vår produksjon er ISO 9001 sertifisert.

Størrelse og gjennomføringsevne
Buen Gruppen og tilhørende skaper har levert flere tusen hytter i den norske fjellheimen gjennom flere tiår. BUEN hyttene står også i Tyskland, Sveits, Japan og USA. Vi leverer i dag ca. 140 hytter pr. år, i tillegg til produksjon av elementhus som går til eneboliger og leilighetskomplekser.  Sluttkundeverdien av de nøkkelferdige hyttene overstiger 400 mill. Pr. år. Vi har en base på ca. 100 håndverkere som til enhver tid bygger våre hytter og hus.

Norske designelementer
Våre kunder har i alle år fått hytter med personlighet.  Vi har egne tegnere som tilpasser hyttene etter funksjon og krav til utsmykning.  Det påkostede BUEN Designet blir i dag som tidligere utviklet og produsert på Gvarv i Telemark.

Les mer på: buengruppen.no

Saltdalshytta – Hele Norges hyttebygger

Saltdalshytta er en av Norges største hytteprodusent med over 6000 ulike hytter levert over hele landet.

Les mer

Ingen drømmer er like og det er derfor hver eneste hytte er unik. Vi strekker oss langt for å forme hytta akkurat slik du og din familie vil ha den. Hos oss får du mye hytte og en god opplevelse for pengene!

Les mer på: saltdalshytta.no

Hus og Hyttebyggerne

Hus & Hyttebyggerne er et av landets ledende produsenter av hus og hytter. Selskapet har kjente merkevarer som Drammenshytta og Hytteliten.

Les mer

Kunder er både private hus- og hyttebyggere samt profesjonelle eiendomsutviklere, byggmestere og entreprenører. Salg skjer både gjennom egne ansatte selgere og et landsdekkende forhandlernett.

Kvalitet:
Drammenshytta produseres i moduler på egen fabrikk som ligger i Vikersund. Dette sikrer deg som hyttebygger kvalitet og rask oppsett av din hytte på din hyttetomt. Alle våre hytter bygges etter de til enhver tid gjeldende krav som norske bygningsmyndigheter setter og tilpasses alltid lokale reguleringsbestemmelser.

Hvilken hytte skal jeg velge:
Du har mest sannsynlig mange hytteleverandører å velge mellom. Hos Hyttebyggerne kan du velge mellom tradisjonelle hytter og moderne hytter. Disse kommer i ulik størrelse og med forskjellig design uttrykk. Noe av det viktigste er å følge noen enkle prinsipper for nettopp ditt valg av hytte. Det er å kartlegger dine behov grundig, og tilpasser dette ditt total budsjett.

Hyttekataloger:
Du kan enkelt gå på våre hjemmesider og få en oversikt over noen av de mest tegnede hyttene som er produsert og levert. Alle våre modeller er priset etter ulike leveranse alternativer. De fleste velger i dag ferdig oppsatte hytter. Vi hjelper deg videre med riktige valg.

Veien videre:
Hyttebyggerne har egne byggesaksbehandlere som tar seg av alt det praktiske mot kommunen. Vi kjenner Turufjell godt, og hjelper deg videre med både kontrakter og søknader.

Les mer på: dhh.no