Ambassadørfamilie

Ambassadørfamilie

Vi er ute etter en ambassadørfamilie, med en eller flere voksne og barn. Familien må ha interesse for og evnen til å dokumentere med tekst og foto, opplevelsene de har hatt på Turufjell. Vi ønsker at ambassadørfamilien viser Turufjell fra sin beste side gjennom aktiviteter som langrennsturer, opplevelser i alpinbakken, skøyter på Istjern på vinteren. Aktivitet og lek på Istjern, fisketurer og bading ved Øvre Vesleåtjern, opplevelser på sykkel, toppturer og vandring.

Det skal leveres 4 «reisebrev» gjennom ett år, betalingen vil være sesongkort for hele familien i alpinanlegget og sesongkort for familien i Bjørneparken. Familien må også være disponibel for fotooppdrag og film en gang pr sesong. Vår, sommer, høst og vinter.  Alt materiell må kunne benyttes i markedsføring, men vi trenger ikke å benytte annet enn fornavn på voksene og barn, alder, hobbyer og eventuelt bostedskommune. Med mindre man ønsker, trenger vi lite/ingen innhold fra hytta, det er aktivitetene vi ønsker å vise frem.

Vi ønsker tilsendt forslag på reisebrev tilsendt på post@turufjell.no, leserbrevet bør inneholde tekst og bilder av aktivitet, som viser potensialet for hvordan familien kan vise frem aktiviteter som finnes på Turufjell.

Vi plukker ut en familie innen 28 mai, ditt bidrag kan sendes inn til Turufjell innen 23 mai.