Hytteutleie

Hytteutleie

Eier du en fritidsbolig på Turufjell? Her har du fem gode grunner til å leie den ut gjennom vår booking.

 

1. Trygghet

Ingen kjenner destinasjonen bedre enn oss, og denne tryggheten og kvaliteten vil vi gi deg som utleier. Vi har eget salgs- og markedsapparat som jobber målrettet for å oppnå høyest mulig belegg og best mulig pris gjennom hele året.  

Foruten dedikert personell har vi dyktige og grundige renholdere og vaktmestere i vår portefølje, og det er videre en aldersgrense for leie av fritidsboligen på 23 år. Dette bidrar til å sikre kvaliteten også for gjesten.

 

2. Fleksibilitet

Lei ut fritidsboligen din når du ikke bruker den selv, gjennom hele året. Det er viktig for oss at du som eier skal ha fleksibilitet til å bestemme selv når du ønsker å bruke fritidsboligen din, og det skal være enkelt å administrere. Vi hjelper deg med å skreddersy sesongen for å dekke eget behov, samtidig som at du får en optimalisert inntekt gjennom utleie.

 

3. Enkelt

Å leie ut din fritidsbolig gjennom vår booking er enkelt. Du får en egen online-portal hvor du har full oversikt og selv enkelt administrerer tilgjengelighet. Vi tar oss i praksis av alt som har med leieforholdet å gjøre, vi administrerer og bekoster salgsarbeid, markedsføring, inngåelse av avtaler, fakturering, kontakt og oppfølging av gjesten med mer. Vi er en helårsbedrift med motiverte medarbeidere, og teamet består av dyktige og serviceinnstilte ansatte med god lokalkunnskap og kompetanse, og leverer eller formidler alt av nødvendige tjenester forbundet med utleie (renhold, ettersyn, vaktmester, brøyting, ved osv.). 

 

4. Lønnsomt

Å leie ut sin fritidsbolig kan generere svært gode leieinntekter. For mange er utleie et viktig finansieringsbidrag i det totale kostnadsbildet ved å eie fritidsbolig, og gjennom vår booking jobber vi målrettet med markedsføring, pakketering og optimalisering av pris / leieinntekt. Vår provisjon er relativt lav, men sikrer deg lokal oppfølging og trygghet.

 

5. Lokal verdiskapning

Ved å leie ut gjennom vår booking bidrar du sterkt til videre utvikling av destinasjonen Turufjell, gjennom verdiskapning og sysselsetting. Omsetningen forblir innad på destinasjonen, som gir enda bedre forutsetninger for en sunn destinasjonsutvikling. Dessuten utnyttes sengekapasiteten på destinasjonen på en smart måte gjennom moderne prinsipper for delingsøkonomi. 

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Høres dette interessant ut anbefaler vi deg å sende en epost til utleie@turufjell.no så tar vi kontakt.

 

Administrer utleie av din fritidsbolig