Fjellhytta kommer på TV2!

Fjellhytta kommer på TV2!

Til høsten kommer TV2 sin storsatsing Fjellhytta på skjermene!
Hele sesongen er spilt inn på Turufjell i samarbeid med Familiehytta. Dette er TV2 sin videreføring av suksessen Sommerhytta og vi har tro på at dette kan bli en minst like stor seermagnet som Sommerhytta har vært i mange år. 
Konseptet er velkjent og velprøvd: Fire par skal knive mot hverandre om å vinne en hytte hos oss på Turufjell. Gjennom 10 uker skal de få prøvd seg på stort og smått og til slutt står ett vinnerpar igjen med en hytte og tomt til verdi av tre millioner! 
Vi har fått Familiehytta med på laget og deres hyttemodell MER 40. Daglig leder i Familiehytta, Marianne Bjørkamo gleder seg til å se om det dukker opp gode løsninger på hyttene som de kanskje ikke har tenkt på selv. "Hytta er kompakt, smart og full av muligheter. Den gir rom for personlig preg og smarte løsninger."
Martine Vee, daglig leder hos Turufjell gleder seg også stort: "Vi er sikre på at Fjellhytta vil vise frem Turufjell på en ny måte for mange. Det å se Turufjell på tv og få vist frem alt vi har å by på fra flott natur til alle aktivitetstilbudene vi har året rundt. I tillegg har vi gjennom flere år hatt et nært samarbeid med Faun og Familiehytta så det blir spennende å se hvordan deltagerne løser alle oppdragene i MER-hyttene." 

I tillegg blir det gøy å følge med på nye dommere og ny programleder for sesongen. Simon Nitsche er klar som programleder for programmet og med seg på laget har han et knippe med dommere som skal vurdere deltagernes innsats. Einar Nilsson er kjent for de fleste fra Tid For Hjem og Skal vi danse. I tillegg er  Astrid Maria Sætren og Lars Fossum med på laget. Astrid har også fartstid fra TV2-programmet Tid For Hjem og jobber som interiørdesigner. Lars Fossum er tømrer og har vært med på flere sesonger av Sommerhytta.

Fjellhytta har premiere på TV2 i uke 34 - vi gleder oss!