Ds C02351
Turufjell 23
Turufjell 37
Ds C05177
Fotografbjornsen Dsc 5110
Fotografbjornsen Turufjell 8
Ds C05199
Img 1493
Ds C02351
Turufjell 23

Overnatting på Turufjell

Vil du bo på en flott hytte kun 10 minutter unna Bjørneparken? Dersom du bestiller hytte på Turufjell gjennom oss får hele familien 15% rabatt på inngangsbillettene!

Ta med storfamilien eller et vennepar og bo på en hytte kun 10 minutter unna Bjørneparken. Eller kanskje dere bare ønsker stor plass og naturskjønne uteområder med aktiviteter og turområder?

Kom opp på ettermiddagen og la ungene leke ute mens dere koser dere med matlaging og sosialt samvær. Morgenen etter våkner dere uthvilt og klare for en flott dag i Bjørneparken. Handle på kjøpesenteret på veien tilbake og slapp av og kos dere i fredelige men aktive omgivelser resten av ettermiddagen og kvelden. Bli gjerne dag 3 og utforsk det fantastiske hytteområdet med fiskevann, turstier, pumptrack, sykkelpark, badebrygge, Kafe, lekeplasser og masse annen moro.

Når du har booket hytte sender du bare en mail til utleie@turufjell.no med beskjed om hvor mange dere er av voksne og barn og hvilke dager dere vil i Bjørneparken. Om dere vil besøke parken to dager på rad får dere halv pris på billetten dag 2!