Mon, 29 May 2023

Sommerens nyheter

Istjern

Aktivitetsområde på

Istjern

Ved Istjern kommer årets store nyhet. Her blir det et stort område både store og små kan boltre seg på. Her kommer det klatrestativer, husker, slakkline, tuftepark i naturelementer, hinderløype, zipline, grillplass, lavvo og mer! Vi regner med å ha dette området klart under sommeren.

Flytsti

Splitter ny

Flytsti

Vi fortsetter å utvikle familievennlige sykkeltibud. Til sommerferien står en blågradert flytsti på en snau kilometer klar. Denne tar utgangspunkt i dagens nedfarter ved tallerkenheisen og ender ved pumptracken. Dette øker sykkeltilbudet med utgangspunkt i baseområdet og alt ligger i nærheten av Turufjell Kafe.

Badebrygge

Badebrygge

Ved Øvre Vesleåtjern har vi fått på plass brygge med landgang og badestige. Dette er et samarbeid med Turufjell Vel og vi tror dette blir et kjærkomment tilbud. Her kan du både prøve fiskelykken og ikke minst kjøle deg ned på varme sommerdager.

Turstier

Turstier

Vi merker opp og rydder flere stier i år. Noen korte og nære og noen lengre unna. I tillegg jobber vi med flere turforslag som vil dukke opp i ut.no så ta en tur innom der og se om du finner nye steder og turer du kan oppdage i sommer.

Sommeråpen

Turufjell Kafé

Sommeråpen

Turufjell kafe holder åpent hver helg utover sommeren.
Åpningstider:
Lørdag 11 – 18
Søndag 11 – 16
I tillegg er det sommeråpent hver dag fra 8. juli til 6. august fra kl 12 – 18

Hjertelig velkommen innom!